FITT Timișoara este în căutare de tineri motivați, implicați și dornici de a-și aduce aportul la dezvoltarea comunității timișorene!
Aplică până la data de 29 octombrie alături de alți minim 2 tineri cu o idee benefică pentru comunitatea locală în cadrul Com’On Timișoara, cumulează cât mai multe voturi de la publicului timișorean și obține finanțarea de care ai nevoie pentru implementare!
Scopul proiectului Com’On Timișoara este derularea unui proces participativ bazat pe implicarea tinerilor în comunitate. Pe baza rezultatelor obținute, FITT va premia inițiative ale unor grupuri informale de tineri din localitate care au legătură cu obiectivul competiției, și anume acela de a implementa proiecte în diferite locații în Timișoara.
Totodată, Com’On Timișoara își propune implicarea cetățenilor timișoreni într-un proces democratic de deliberare și decizie pentru stabilirea modalității optime de cheltuire a unei părți din bugetul public și, de asemenea, își propune realizarea unui portofoliu de proiecte inițiate și implementate de tineri în și pentru comunitate.
Com’on Timișoara este un proiect dezvoltat și implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara și dezvoltat împreună cu Grupul PONT, inițiatorul programului cu același nume din Cluj-Napoca.

Regulamentul, mai multe detalii și formularul de înscriere se pot găsi accesând: http://timisoara.com-on.ro/

Fii super erou, implică-te!

#FITT #ComOnTimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ