DISTRIBUIȚI

Ziua Județului Timiș, celebrată la data de 28 iulie, va fi marcată cu 12 ore de evenimente artistice la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș. Evenimentele vor avea loc atât în interiorul instituției d epe bulevardul Mărășești, dar și în Curtea Franciscană.

De la ora 10 dimineața, timișorenii interesați vor putea vizita expoziția de tablouri, desene și sculpturi, realizate de cursanții Școlii de Artă. Ître orele 17-20, în curtea centrului va avea loc Atelierul de creație neconvenționale, în cadrul căruia se vor face obiecte de artă vestimentară din materiale reciclabile. De al roa 18, concomitent cu atelierul, tot în curtea instituției, șase cursanți de la Școala de artă vor susține recitaluri de vioară și piana, atât de muzică folclorică, dar și clasică.

De la ora 20 va avea loc premieră indoor a peiseid e etatru #dosztoievskij b@r/reopening Levente Kocsárdi. Este vorba de un omagiu adus la 200 de ani de la naștere marelui prozator rus Feodor Mihailovici Dostoievski. Produc de compania independentă Arte-Factum, în colaborare cu CCAJT, spectacolul va aduce pe scenă actori din România, Serbia și Republica Moldova. La evenimente se vor respecta măsurile de protecție anti-covoronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ