DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seara în minivacanța de Rusalii, poliția a făcut o razie de amploare la Sânnicolau Mare. Au fost vizate infracțiunile la regimul rutier, iar oamenii au dat 140 de amenzi și au depistat șapte infracțiuni.

Razia a avut loc în intervalul orar 17-00, cu polițiști ai Serviciului Rutier al IPJ Timiș și ai Poliției Orașului Sânnicolau Mare. Au fost controlate 300 de mașini și s-au dat 140 de amenzi în cuantum de 71474 de lei. O mare parte dintre sancțiuni, 118, s-au dat pentru nerespectarea vietzei legale. Oamenii d eordine au reținut șase permise de conducere, pentru șoferi care consumaseră alcool. De asemenea, s-au mai retras cinci certificate de înmatriculare.

În cele șapte ore de razie, s-au constat șapte infracțiuni. Două au fost conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului. Alt șofer a fost prins conducnd fără a avea permis, iar altula  fost prins la volan, deși avea permisul suspendat. De asemenea, a fost depistat și un șofer drogat, unul care conducea pe drumurile publcie un vehicul neînmatriculat, iar altul care conducea o mașină cu numere false.

LĂSAȚI UN MESAJ