DISTRIBUIȚI

Monștri, singurul titlu românesc prezent în selecția din acest an a Festivalului de Film de la Berlin, va avea o proiecție de gală la Timișoara în prezența regizorului Marius Olteanu și a actorilor la Cinema City Romania (Timișoara Shopping City, Calea Șagului 100) pe 19 septembrie, de la ora 19:30.

Biletele vor fi disponibile în curând la casieria cinematografului și online.

Distribuție Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Serban Pavlu, Dorina Lazar.
★ Premiul publicului la Berlinale, Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia, Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu la Filmski Festival Herceg Novi din Muntenegru, Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF.

Filmul explorează o zi din viața unui cuplu căsătorit. Structurat în trei capitole, filmul ne-o arată întâi pe Dana (Judith State), aflată la un punct de răscruce în viața ei, într-o călătorie nocturnă alături de un taximetrist blazat (Alexandru Potocean). Al doilea capitol ni-l arată pe Arthur (Cristian Popa), soţul Danei, în evenimente ce se petrec simultan cu periplul ei alături de taximetrist prin Bucureşti. Al treilea capitol ne oferă o imagine mai largă a crizei de cuplu.
Lipsa de asumare și probleme de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

Monștri. va rula în cinematografe începând cu 27 septembrie, distribuit de Transilvania Film.

LĂSAȚI UN MESAJ