Săptămâna aceasta ia startul programul de mentorat pentru antreprenori ADR Vest Accel. Au fost selectați 26 de antreprenori din cele patru județe din regiune.

Programul este realizat în colaborare de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și organizațai non-guveramentală Institutul de Excelență în Antreprenoriat. Înscrierile au fost deschise mai devreme în acest an, iar 160 de antreprenori din Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin și-au înscris ideile inovative. Au fost loc patru întâlniri de familiarizare, în fiecare județ, plus sesiuni online. Un jruiu cu oameni de la ADR și IdEA a selectat 26 de anteprenori pentru prima ediție a programului.

Cei aleși vor avea ocazia să învețe timp de trei luni, în care vor avea parte gratuit de mentorat de la diverși experți, spațiu de co-working, pe toata durata cursurilor, networking de excepție, potrivit organizatorilor, și acces la investitori și fonduri de investiții din România. Zeci de mentori se vor ocupa de antreprenori, care vor parcurge 75 de ore de training, workshopuri și coahcing unu-la-unu, pentru a afla cum pot să-șis caleze și să-și extindă afacerea.

În această seară, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnice din Timișoara, de la ora 18, va avea loc lansare aoficială a programului. Vineri, 16 septembrie debutează primul modul din cele trei ale programului.

LĂSAȚI UN MESAJ