DISTRIBUIȚI

Inaugurarea Iulius Town se anunță a fii un eveniment exuberant, un spectacol nesfârșit de lumină și culoare.

  • Sâmbătă, de 31 august, de la ora 19.30, la Iulius Town se va încerca stabilirea unui record mondial, #LuminămTimișoaraÎmpreună.

PROGRAM INAUGURARE

VINERI, 30 AUGUST

UNDERTOWN – STREET ART GALLERY

 

Ora 17:00

Zona: Pasaj subteran 

Inaugurăm expoziția lucrărilor de graffiti UNDERTOWN cu activări de tip street art. Peste 30 artisti internaționali și naționali se vor uni într-un mozaic cultural, care prinde viață în pasajul timpurilor noastre. Hai, la ora 17.00, să vezi cea mai mare expoziție de graffiti din Timișoara, pe ritm de hip-hop, scratch-uri și MC`s și să descoperi modul în care aceștia au folosit realitățile contemporane pe post de inspirație, pentru a crea artă.

DJ SHOW – MAESTROS DEL RITMO

 

Ora 20:00

Zona: Parc 

Distracția va fi instalată în IULIUS TOWN de timișorenii de la MAESTROS DEL RITMO. Artiștii vor încânta participanții pe ritmuri de deep-house chiar în parcul din IULIUS TOWN, lânga lac. Se anunță un show electrizant!

MICROCOSMOS – ACROBATIC SHOW

 

Ora 21:00

Zona: Parc 

Ziua de vineri va cuprinde o parada impresionanta cu diverse acrobatii a unei Insecte Gigant. Timișorenii și turiștii veniți în Iulius Town sunt așteptați la MICROCOSMOS ACROBATIC SHOW, o paradă impresionantă de structuri mecanizate gigant, care se vor transforma în scene pentru acrobații aeriene. Spectacolul, susţinut de artişti internaţionali, va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.

SAMBATA, 31 AUGUST

EVENIMENT RECORD MONDIAL!

 

Ora 19:30

Zona: P-ta Consiliul Europei

Folosim tehnologia si readucem Timisoara pe harta premierelor prin setarea unui nou record mondial: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Recordul va fi doborat prin aprinderea a peste 10.000 de bratari LED. Dupa 135 de ani, participantii vor transforma din nou Timisoara intr-un oras al luminilor.

CONCERT SMILEY SI FELI

 

Ora 21:30

Zona:P-ta Consiliul Europei 

Sambata, dupa ce vom dobori Recordul Mondial, va urma un concert cu Smiley si Feli. Cei doi artisti vor prelua microfonul si ii vor incanta pe cei 10.000 de participanti asteptati.

SHOW DE ARTIFICII

 

Ora 23:00

Zona: P-ta Consiliul Europei 

Artificiile sunt de nelipsit in cadrul oricarei sarbatori si impresioneaza orice participant. La sfarsitul concertului, dupa iluminarea Timisoarei, doar cerul mai trebuie luminat pentru ca festivalul sa ramana intiparit in mintea timisorenilor.

DUMINICĂ, 1 SEPTEMBRIE

CONCERT GASCA ZURLI

 

Ora 19:00

Zona: P-ta Consiliul Europei

Magia lumii Zurli se dezvaluie la fiecare pas, libertatea si joaca fac cea mai buna echipa, iar visele se transforma in realitate cat ai zice… Zurlandia! Aici ai voie sa visezi cu ochii deschisi, sa razi si sa te joci in voie, sa alergi prin iarba cat de tin picioarele, sa chiui, sa canti si sa dansezi in ritmul tau pana la ultima farama de energie.

FANTASTIC SHOW „CONSTELLATION”

 

Ora 21:00

Zona: Parc Iulius Town

Spectacol de arta stradala.
Creatiile care vor defila in parcul Iulius reprezinta o lume a constelatiilor si a semnelor zodiacale, in care personajele prind viata si se inalta spre cer.

ACTIVITATI PERMANENTE

HOT AIR BALLON

 

Program:

Vi: 18:00 – 22:00
Sa: 12:00 – 20:00
Du: 12:00 – 22:00

Zona: Parc Iulius Town 

MOSAIC PHOTO WALL

 

Program: 10:00 – 22:00

Zona: Atrium – Iulius Mall 

BODY MARBLING

 

Program: 10:00 – 22:00

Zona: Parc  Iulius Town

LAKE HOLOGRAM

 

Program: 10:00 – 22:00

Zona: Parc Iulius Town 

LĂSAȚI UN MESAJ