Îți plac meciurile, întrecerile și competițiile atletice, te pasionează pariurile pe fotbal, tenis, baschet, handbal sau Formula 1?  Îți prezentăm în continuare câteva criterii de care să ții seama, ca să alegi cea mai bună agenție de pariuri sportive.

Verifică licența de funcționare de la ONJN și recenziile jucătorilor de pariuri sportive

Accesează site-ul Oficiului Național pentru jocuri de Noroc (ONJN) și verifică licența de funcționare pentru agențiile de pariuri unde vrei să plasezi mizele pe meciurile și competițiile tale preferate.

Astfel vei avea certitudinea că joci legal, în siguranță, și că beneficiezi de toate drepturile pe care ți le oferă sport betting-ul modern, de calitate: transparență, informații actualizate, acces la cote avantajoase.

Ia în considerare și review-urile de la ceilalți jucători, pentru că opiniile pasionaților de pariuri sportive sunt valoroase și te ajută în alegerea agențiilor stradale și a operatorilor de online betting cu cele mai bune condiții de joc.

Alege o agenție de pariuri sportive care oferă pariuri live

Una dintre marile plăceri în sport betting este posibilitatea plasării de pariuri live pe cele mai interesante meciuri de fotbal, tenis, volei și multe alte sporturi de echipă sau individuale.

Când optezi pentru o agenție de pariuri sportive asigură-te că are în ofertă aceste pariuri pe care le poți juca în timp real, pe durata competiției, pentru un plus de adrenalină și șansa unor cote atractive.

Optează pentru operatori de sport betting cu oferte offline și online

Ca să te bucuri pe deplin de pasiunea ta pentru pariuri sportive, alege un operator de sport betting care să aibă atât agenții stradale, cât și o platformă online performantă, de unde să poți afla în orice moment informații actualizate, cote, rezultate, oferte și detalii despre bankroll.

De exemplu, la Winner beneficiezi de experiența clasică a plasării pariurilor sportive la ghișeele agențiilor din toată țara. Totodată ai posibilitatea să plasezi mizele preferate cu doar câteva click-uri pe ecranul telefonului, când accesezi site-ul winner.ro sau aplicația mobilă Winner Bet, disponibilă pe Android sau iOS.

Verifică metodele de plată disponibile la agențiile de pariuri

Un criteriu important în alegerea agenției de pariuri sportive este varietatea modalităților de plată pe care le ai la dispoziție. Acestea trebuie să fie sigure, transparente, fără comisioane ascunse și să ai tot timpul controlul taxelor aplicate și al câștigurilor obținute în urma plasării unor pariuri norocoase.

Este recomandat să alegi agenții unde poți să plătești numerar la ghișeu și să ai posibilitatea de plăți online prin cardul de credit sau de debit. Aceste plăți trebuie să fie realizate instant, cu zero comisioane și cu limite convenabile. Taxarea depunerilor trebuie să fie evidențiată clar, la fel și impozitarea retragerilor, conform pragurilor stabilite de legislația în vigoare.

Interesează-te de bonusuri și oferte promoționale la agențiile de pariuri sportive

Când alegi agenția de pariuri sportive urmărește și ofertele și promoțiile speciale pe care le oferă diferiți operatori de sport betting. La competițiile importante sau la turneele mari sunt disponibile combinații și bonusuri ce aduc un plus de atractivitate la fiecare miză.

În plus, ai posibilitatea să te joci la loterii online, cazinou online, sloturi ca la aparate și păcănele pe internet. Site-urile de pariuri sportive îți oferă și aceste distracții de care să te bucuri în mod responsabil, pentru că este vorba despre jocuri de noroc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ