DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi Societatea de Transport Public Timişoara, organizează în data de 08.07.2019 ”Ziua Transportului Public Timişorean”.

Astfel, în 8 iulie, cu începere de la ora 16.00, timişorenii sunt poftiţi la parada mijloacelor de transport în comun istorice din cadrul Muzeului „Corneliu Mikloşi”, „vedetele” paradei urmând să fie tramvaiul tras de cai sau „Gemenele”. Parada mijloacelor de transport în comun va porni de la Podul Decebal şi se va încheia în Piaţa Libertăţii, iar dupa orele 18.00 , pe scena din Piaţa Victoriei , Mircea Baniciu şi Nicole Cherry vor încânta publicul timisorean.
Anul acesta se aniversează 150 de ani de transport public local. În data de 8 iulie 1869, Timişoara a fost primul oraş de pe actualul teritoriu al României în care a circulat tramvaiul tras de cai. Cu această ocazie, în 8 iulie 2019, Primăria Municipiului Timişoara şi Societatea de Transport Public Timişoara vor organiza un eveniment care să marcheze cei 150 de ani de transport public local.

LĂSAȚI UN MESAJ