Timișorenii vor putea vizita în această toamnă expoziția ”Ioan Isac”, a operelor artistului născut la Ciclova, în Caraș-Severin. Joi, 17 septembrie, la Muzeul Național al Banatului va avea loc lansare catalogului dedicat omului de artă bănățean.

Catalogul „Ioan Isac – Împlinirea unei vocații” se lansează mâine, de la ora 18 și este realizat de Mihaela Vlăsceanu, cu o prefață de Pavel Șușară. la evenimentul care va avea loc la Bastionul Theresia vor vorbi Pavel Șușară, Marcel Tolcea, Robert Șerban și Silviu Oravitzan. Expoziția ”Ioan Isac” cuprinde 125 de de picturi și acuarele ale artistului. La Muzeul Banatului pot fi admirate operele artistului plastic interbelic, un număr important de lucrări de pictură și grafică, piese din colecții particulare din Timișoara și din colecția Mitropoliei Banatului.

Accesul la evenimentul de lansare a catalogului este gratuit, dar în limita locurilor disponibile, cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare socială în vigoare. Expoziția de pictură va fi pe simezele muzeului până la data de 7 octombrie. Programul de vizitare este de marți până duminică, între orele 10-18. Elevii, studenții și pensionarii intră gratis, iar un bilet costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ