Imagine cu spitalul de copii "Louis Turcanu" din Timisoara, miercuri, 15 octombrie 2014. O noua linie de livrare a alimentelor pentru copiii internati in spitalul "Louis Turcanu" din Timisoara a fost deschisa, miercuri, intr-o forma modernizata. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Direcția de Sănătate Publică Timiș a anunțat că marți, au fost identificate oficial alte trei focare de coronavirus în județul Timiș. În total, în județ, al această dată sunt 12 focare sub supraveghere, un număr-record, din nefericire.

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara sunt infectate șase cadre medicale, din secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică. ”Colegii noștri sunt izolați. Dar activitatea pentru urgențe se desfășoară normal”, ne-a declarat Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al spitalului. De asemenea, un alt focar în Timișoara, cu 16 cazuri, a fost depistat la firma Acellum. Un alt focar nou este la Ghiroda, de data aceasta la Hella. Un nou caz a apărut și la Zoppas, fabrica din Sânnicolau Mare, unde fațăd e 53 de cazuri ieri, astăzi apar raportate 54.

Iată celelalte opt focare aflate sub supravegherea DSP: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică  Lugoj – 76 de cazuri;  Cămin privat de bătrâni Timișoara – 37 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 13 cazuri; fabrica Gelco prod Timișoara – 11 cazuri; Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara – 7 cazuri; Centrul de dializă Nefromed Timișoara – 4 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 4 cazuri;  Școala Gimnazială nr 19 ”Avram Iancu” Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ