Poliția Municipiului Timișoara a organizat o nouă razie vineri în oraș, pe la orele serii și în timpul nopții. A fost o acțiune cu efective mărite, la care s-au dat multe amenzi.

La acțiune au participat cei de la Poliția Municipiului Timișoara, alături de  Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș și Inspectoratul Teritorial de Muncă. Controlul a avut loc în intervalul 19-3.  Au fost legitimate 213 de persoane, au fost verificate 72 de societăți comerciale și alte 76 autoturisme. S-au dat 85 de amenzi, în valoare totală de 25.950 de lei. 29 sancțiuni, însumând 8250 lei, s-au dat pentru tulburarea liniștii publice, iar alte 21 amenzi, în cuantum de 8250 de lei -au dat pentru încălcarea legislației rutiere.

Alte 35 sancțiuni s-au dat pentru absența măștii în spați închise, în cuantum de 9500 lei. Polițitșii au reținut trei certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării, patru permise de conducere. De asemenea, au fost verificați șapte agenți de securitate și au fost acționate cinci butoane de panică, aspecte în privința cărora nu s-au descoperit nereguli.

LĂSAȚI UN MESAJ