DISTRIBUIȚI

Sâmbătă e ziua în care polițiștii din Timișoara fac cele mai multe razii. Așa s-a întâmplat și ieri, când s-au dat din nou amenzi și s-au depistat și migranți ilegali prin oraș, aspect care era aproape să fie trecut sub tăcere de Departamentul de Comunicare al IPJ Timiș. 

Controalele s-au făcut în intervalul orar 16-00 cu echipaje de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, proximitate, jandarmi, pompieri și inspectori ITM. În intervalul orar 18-22, s-au făcut controale și în zona Gării de Nord pentru a combate migrația legală și pentru a verifica respectarea normelor sanitare de către agenții economici. Au fost verificate 82 de societăți comerciale, s-au controlat 47 de autovehicule, trei mijloace de transport în comun și s-au legitimat 128 de persoane. De asemenea, s-au verificat 72 de certificate verzi, iar pompierii au făcut instructaje.

S-au dat 46 de amenzi în valoare de 8815. Opt amenzi, în valoare de 1600 de lei s-au dat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, alte 24 de amenzi, în valoare de 3915 de lei s-au dat pentru încălcarea normelor rutiere, iar alte 14 amenzi s-au dat opentur nerespectarea măsurilor de protecție pe timp de pandemie în spații aglomerate. De asemenea, s-au prins patru migranți ilegali, aspect pe care IPJ Timiș era să și uite să-l comunice, dacă publicația noastră nu le atrăgea atenția, căci prioritară e amendarea timișorenilor, desigur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ