De astăzi, 24 august, Universitatea Politehnica din Timișoara a dat startul înscrierilor pentru a doua sesiune de admitere. Mai sunt locuri la opt din cele zece facultății ale instituției de învățământ superior tehnic. 

Locuri mai sunt la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Facultatea de Inginerie Electrică și Energetică, Facultatea de Construcții, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Chimie Industrială și Inginerie Mediului, Facultatea de Management și Producței în Transporturi, Facultatea de Inginerie din Hunedoara și Facultatea de Științe ale Comunicării. Nu mai sunt locuri la Facultatea de Arhitectură, Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Înscrierile sutn deschise de azi, pe platforma Enroll, aici,  iar din 1 septembrie până în 10 septembrie inclusiv, va fi posibilă și înscrierea fizică în centrele de admitere amenajate în cadrul facultăților. Aici, studenții și profesorii vor fi dispomobili pentru a foeri informații. Admiterea la aceste facultăți se face pe baza unui concurs de dosare, iar primele rezultate se afișează în 12 septembrie, până la ora 18. Vor fi trei runde de confirmări succesive, iar rezultatele finale se afișează la 15 septembrie.

UPT punctează că avantajele sale sunt baza sportivă, biblioteca, muzeul, centrul cultural, restaurantul studenețsc, televiziune aproprie, ligile studențești, bursele și programele d emobilitate oferite, dar și sprijinul pentru inițiativele antreprenoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ