DISTRIBUIȚI

Publicul feminin a ajuns la concluzia că ar fi necesară o garderobă destinată doar pentru rochii. Este recunoscută pasiunea femeilor pentru aceste articole vestimentare. Rochiile în esență sunt o emblemă a feminității. Totuși modelele variază și asta provoacă o oarecare încurcătură. Fiecare croi, culoare, material pare a fi dedicat anumitor tipologii de persoane.

Moda a reprezentat o provocare încă din cele mai vechi timpuri. Stilurile și trendurile își schimbă direcția precum valurile mării. În primul rând, o metodă la îndemână de a alege hainele este împărțirea acestora în funcție de stiluri. Populare sunt ținutele office, casual și cele elegante.

Promoțiile sunt o soluție demnă de urmat. Pasionatele de fashion sunt mereu în pas cu moda. Când vine vorba despre costuri, secretul constă în Summer Sale-uri. La DyFashion s-a dat startul unor astfel de oferte atractive. Doritoarele își pot alege modele variate de rochii, magazinul specificat fiind înființat datorită pasiunii pentru aceste articole vestimentare ce emană feminitate.

Fie că doritoarele își doresc un tip de rochie sau mai multe modele, portofoliul divers acoperă o gamă largă de cerințe. În funcție de activitate și evenimentele unde este necesară o apariție de invidiat, doamnele și domnișoarele pot alege croiuri și nuanțe diferite, fiecare articol fiind redus ca preț.

Stilul elegant

 Cum vara încă nu s-a sfârșit, cu siguranță invitațiile la nunți încă așteaptă să fie onorate. Fiind vorba în mare parte despre același grup de prieteni, rochia trebuie să încânte privirile cu ceva nou. Rochiile lungi sunt recunoscute pentru eleganța reflectată în cele mai mici detalii. În stocurile DyFashion, rochia Ladonna Raysa lungă, argintie aduce un pic din stilul elen din vechime. Un sfat ce vine din partea designerilor vestimentari face referire la modul de accesorizare a acestor rochii.

În primul rând, este recomandat ca rochiile lungi de seară să fie purtate cu sandale. Bineînțeles dimensiunea tocurilor dau nota distinctă a întregului outfit. Pentru rochia Ladonna Raysa, coafura poate fi cea a onduleurilor lejere. Datorită imprimeului generos din zona bustului, bijuteriile trebuie să fie minimaliste.

Ca o mențiune și pentru alte vestimentații, accesoriile trebuie să completeze outfit-ul prin echilibrul dimensiunilor. Este un aspect demn de luat în considerare pentru a nu eclipsa niciun element al ținutei.

Stilul casual

Rochiile și respectiv articolele vestimentare ale acestui stil și-au câștigat popularitatea prin confortul adus la fiecare purtare. Mai mult decât atât, în timpul verii când temperaturile depășesc 30 de grade, unele variante de rochii pot fi alese și pentru lucrul la birou. Rochiile vaporoase cu imprimeuri în trend se pot vizualiza în categoria promotii de la DyFashion.

Stilul office

Vara, un stil office implică anumite dificultăți. Dacă este vorba despre un dress code, atunci orientarea înclină spre nuanțe și alte decorațiuni ce definesc întregul outfit. Un artificiu de stil sunt nasturii. Rochiile office Risa de la DyFashion sunt decorate cu trei nasturi în partea de sus. Acștia reflectă o aură de seriozitate și în același timp croiul este special conceput pentru a induce starea de confort.

În ceea ce privește nuanțele, pentru acest sezon inspirația vine din natură. Astfel galbenul, verdele, albastrul înfrumusețează peisajul diferitelor evenimente.

În funcție de nuanța tenului și frânturile de personalitate, în categoria promoții de la DyFashion sunt puse la dispoziție modele ce conturează stiluri variate, alături de o amplă gamă de nuanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ