DISTRIBUIȚI

Pandemia a reușit să ”saboteze” multe evenimente, dar nu și Timișoara Fashion Week, ediția de toamnă. Dacă cele patru ediții anterioare au avut o desfășurare pe două zile, de data aceasta este vorba de o singură zi, dar organizarea este una pe măsura standardelor deja stabilite.

Tematica evenimentului din acest an, ajuns la a V-a ediție, este ”Jungle Vibes”, iar la eveniment vor urca pe catwalk nu doar frumoasele manechine, ci și șerpi și animale exotice! Locația va fi Iulius Town, un loc unde nu este greu să creezi o oază de verde în atmosfera urbană poate prea sufocată de ciment. La eveniment vor fi prezentate colecții lui Cătălin Botezatu, dar și a altor 15 designeri români sau internaționali. La fel ca edițiile anterioare, evenimentul va fi prezentat de MC Cosmina Păsărin, la fel ca și edițiile precedente.

Timișorenii vor putea admira cele mai noi costume ale brandului spaniol Felix Ramiro, dar cu creațiile brandului croat Gemelli, ale tânărului creator Pif Stefano, Aura Dumitru, Ioana Călin. Creațiile vor fi prezentate de 30 de manechine din întreaga țară. Nu vor lipsi nici bloggerii de renume din domeniu.

foto: facebook.com/Timisoara-Fashion-Week

LĂSAȚI UN MESAJ