DISTRIBUIȚI

Schimbarea anotimpului a adus dorința ”avidă” de înnoirea a garderobei pentru bănățeni, chiar fără plata bunurilor! Cinci tineri din Timișoara, unii chiar minori, au fost prinși în 1 și 2 martie de polițiști după ce au furat haine din cele două mall-uri din oraș.

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au anunțat că a fost o eroare la comunicatul de presă trimis. Ambele cazuri de furt au avut loc la Iulius Mall.

În seara zilei de 1 martie, polițiștii au fost sesizați că în mall-ul din Calea Șagului, doi bărbați au sustras haine. Sesizarea a venit de la agenții de pază din centrul comercial. Doi bărbați, cu vârstele de 25 și 18 ani au fost prinși la casa de marcat asupra lor cu haine în valoare de 3.572 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, și doar tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu dosar penal întocmit pentru furt calificat.

Luni, polițiștii au fost sesizați că trei adolescenți au furat haine de la cel mai mare centru comercial din oraș. Cei trei minori, doi de 16 ani și unul de 17, au fost prinși de agenții de pază în timp ce încercau să fure articole vestimentare în valoare de 849 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar minorii s-au ale cu dosar penal. Polițiști de la Secția 4 Timișoara se ocupă de cele două dosare și documentează posibila activitatea infracțională anterioară a hoților de haine.

foto: gorjeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ