DISTRIBUIȚI

SSU Poli a anunțat și prima despărțire oficială, după ce patru jucători din lotul de seniori fără accidentări pe termen lung nu au fost incluși în lista de cantonament. Este vorba, deocamdată, doar de Răzvan Prodan.

Fundaș central de 22 de ani, Răzvan Prodan a venit la Poli în octombrie, după ce prima parte a sezonului începuse. Fiul al regretatului Didi Prodan, Răzvan nu a apucat să debuteze în echipă într-un meci oficial. Anterior, tânărul jucase la Daco-Getica. Trebuie spus că nu se regăseau în lotul de cantonament nici Rareș Murariu, nici Roberto Hațegan, nici Samuel Costea. Portarul se pregătește separat deocamdată, cu o despărețire ce pare o chestiune de timp, iar pentru Hațegan și Costea, al doilea și accidentat se are în vedere împrumutarea.

Altfel, Poli a anunțat că a preluat până în 2025 cu Rareș Bîrlovean, jucător care e însă împrumutat. În toamnă, a jucat la Pobeda, iar acum va merge la Ghiroda pentru sezonul de primăvară. De asemenea, la echipă a venit un nou preparator fizic, Cătălin Stănilă.

LĂSAȚI UN MESAJ