Weekendul a început prost pentru mai multe persoane implicate într-un accident rutier petrecut aproape de Sacoșu Turcesc. Una dintre mașini a luat și foc în urma incendiului. 

Accidentul a avut loc după 16,30 pe DJ 592. O femeie de 56 de ani mergea dinspre Albina spre Chevereșu Mare, iar la intersecția cu drumul comul 151, după podul de la Albina epste Timiș, a lovit din spate o mașină condusă de un bărbat de 60 de ani, care vira la stânga, spre Dragșina. Mașina condusă de bărbat a fost proiectată în afara drumului, iar cea a femeii a luat foc.

Pompierii de la Stația Buziaș au trimis o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de primă intervenție și trei echipaje SMURD cu un medic. La fața locului a mers și o ambulanță a Serviciului Județean, cu asistent. Șoferii, dar și și doi pasageri din mașina bărbatului, o femeie de 60 de ani și un bărbat de 91, au fost evaluați medical la fața locului.

Ulterior, cei patru au mers la spital, conștienți și cooperanți. Mașian femeii a ars în totalitate. Poliția a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ