DISTRIBUIȚI

Noapte tragică pentru două persoane care au decedat într-un accident rutier petrecut la ieșirea din Lugoj. Mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion, iar pompierii au lucrat mai bine de două ore la operațiunea de descarcerare.

Accidentul a avut loc pe drumul european 70, Mașina în care se aflau bărbatul și femeia care au decedat circula spre Caransebeș și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani care venea din sens opus, regulamentar. Bărbautl de 41 de ani din mașină, cel care conducea, dar și femeia de 37 de ani, au rămas încarcerați, deoarec camionul era unul foarte mare, de 26 de tone. Pompierii au lucrat mai bine de două ore pentru a-i scoate din fiarele contorsionate ale mașinii, dar cei doi au suferit leziuni incompatibile cu viața.

La accident s-a intervenit cu zece pompieri, cu o autospecială de prima intervenție, două autospeciale de descarcerare, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, a venit și o ambulanță, dar și echipaje d epoliție. În acest caz s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ