DISTRIBUIȚI

În această dimineață s-au produs simultan două accidente pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Lugoj spre Timișoara. Un microbuz s-a rasturnat singur și cei nouă pasageri au ajuns la spital. De asemenea, a mai avut loc o tamponare în lanț, nu departe de locul primului accident.

Microbuzul s-a răsturnat în dreptul kilometrului 480, pe autostradă. În mașină erau nouă persoane, toți cetăței străini. Comform ISU Timiș, cei nou au fost transportați la spital. În urma incidentului, s-a blocat și circulația pe sensul dinspre Lugoj spre Arad. dintre cei opt pasageri, două persoane erau femei. Cauza accidentului a fost că șoferu,l de 37 de ani a pierdut controlul volanului. Poliția  a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de stingere, trei autosnaitare SMURD, o autospecială de transprot personal și victime multiple, trei ambulanțe ale serviciului județean și 21 de pompieri. S-a alertat și elicopterul SMURD.

De asemenea, la km 479 al austrăzii A1 s-a produs  o tamponare între trei autoturisme, înc are se aflau în total șapte persoane. Una singură a fost rănită ușor și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

foto: facebook.com/DRDP.Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ