DISTRIBUIȚI

Procesul prin care pare că se apropie tot mai mult intrarea în faliment a clubului ACS Poli a avut joiun nou termen. Nici de data aceasta, deși clubul e în faza de observare a procedurii, nu s-a declarat falimentul, dar nici nu s-a aprobat planul de reorganizare.

Instanța a dispus o modificare în Comitetul Creditorilor. Rămâne de văzut dacă la viitoare amânarea, judecătorii vor mai amâna decizia pentru aprobarea unui plan de reorganizare sau vor declara falimentului clubului de fotbal abandonat de autorități. ”Dispune înlocuirea în mod provizoriu, în comitetul creditorilor, a creditorului Municipiul Timișoara, prin Primar, cu creditorul Administrația Judeșeană a Finanțelor Publice Timiș. Dispune administratorului judiciar sa convoace în termenul cel mai scurt adunarea creditorilor pentru confirmarea acestuia ca membru în comitetul creditorilor sau pentru alegerea unui alt membru”, se arată pe site-ul Tribunalului Timiș.

Până la viitorul termen, 1 iulie, trebuie să se depună un bilanț pe ultimele luni. ”Redeschide dezbaterile asupra cererii de intrare în faliment, apreciind necesara completarea probatoriului, sens în care se va dispune citarea administratorului judiciar şi a administratorului special cu menţiunea de a depune balanţele de verificare aferente lunilor ianuarie – aprilie 2021 şi ultimul bilanţ al societă?ii debitoare. Termen 01.07.2021 cu citarea creditorilor prin B.P.I., şi a debitoarei prin administrator judiciar şi administrator special cu menţiunile corespunzătoare”, se mai arată pe portalul instanțelor de judecată.

Sportiv, echipa s-a salvat de la retrogradarea din Liga 3. Rămâne de văzut dacă clubul se va înscrie în competiție, mai ales că se lucrala dosarul de certificare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ