ACS Poli mai bifează o nouă afacere ”bulgărească” în plină criză financiară. Clubul e bun de plată – 10.000 de euro, sumă pe care fotbalistul timișorean Ion Dragu a câștigat-o în instanță, după ce i s-a reziliat unilateral contractul de muncă.

Ion Dragu a venit la ACS Poli în vara lui 2013, pe vremea antrenorului Valentin Velcea. Timișoreanul născut în 1986 a semnat un contract pe trei sezoane, cu salariul de 1.000 de euro lunar. Dragu poate evolua fundaș stânga sau mijlocaș stânga, dar a jucat un singur meci la prima echipă, și nici atunci titular. În aceste condiții, mai ales după ce Aurel Șunda l-a exclus din lotul, clubul a vrut la un moment dat să scape de el.

Așadar, deși avea Dragu contract de muncă ce nu putea fi reziliat unilateral, clubul a încercat să scape de jucător. Fotbalistul a mers în instanțele civile, și, așa cum era de așteptat, a câștigat procesul. Conform celor din club, acum au primit sentința prin care trebuie să îi dea lui Dragu 10.000 de euro, bani aferenți pentru 10 luni de contract. De asemenea, fotbalistul a fost reprimit la antrenamente și va fi plătit până la vară, când îi expiră contractul.

Dragu a jucat la ACS Poli doar 21 de minute la prima echipă. În schimb, primește 1.000 de euro lunar, timp de trei sezoane. Un nou exemplu de management de ”succes” marca ACS Poli.

 

Anda DELIU

(foto: pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ