DISTRIBUIȚI

Deși pare că clubul a ajuns la capătul puterilor, ACS Poli a reușit să scape momentan de intrarea în faliment. Așadar, activitatea sportivă va continuă, mai ales că următorul termen din instanță e după încheierea returului Ligii 3.

ACS Poli a avut termen la Tribunalul Timiș în dosarul privind procedura de insolvență, deschis în august 2018, joia aceasta, la data de 25 februarie. Exista riscul ca instanța să declare intrarea în faliment, ceea ce ar fi însemnat oprirea oricărei activități la club. Nu s-a întâmplat însă așa, și, deși soluția dată acum trei zile nu apare nici acum pe site-ul Tribunalului Timiș, administratorul judiciar Bogdan Alic ne-a comunicat că s-a stabilit următorul termen pentru data de 22 mai. Nu este clară, până când nu apare mențiunea soluției, dacă este vorba de o nouă amânare sau s-a aprobat planul de reorganizare.

În acest sezon de Liga 3 sunt mai puține meciuri ca în precedentele, iar sezonul regulat e programat să se termine în Vinerea Mare a Paștelui ortodox, adică la data de 30 aprilie. Ulterior, primele locuri din cele zece serii vor mai avea de jucat barajul, în timp ce pentru celelalte formații se intră în vacanță. Așadar, și dacă ACS Poli va intra în faliment la data de 22 mai poate termina returul de campionat. Totuși, la club sunt mari dificultăți financiare, semnate inclusiv pe site-ul clubului, care al reunirea de luna aceasta spunea clar că echipa așteaptă donații.

Altfel, echipa își continuă amicalele. Iarna aceasta au plecat cei mai buni jucători de sub comanda antrenorului Silviu Bălace, dar clubul a audnat puncte bune în tur. Acum, Poli are 22 de puncte, la egalitate cu locul 2, Șoimii Lipova, și la doar două puncte de liderul Chișineu Criș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ