DISTRIBUIȚI

ACS Poli continuă să trăiască, după ce Tribunalul Timiș amână finalul primei etape, cea de observare, a insolvenței. Nici la termenul de joi, 27 mai, nu s-a dat o soluție.

ACS Poli e de câțiva ani în etapa de observare a procedurii de insolvență, iar în cntextul pandmeiei, amânarea unei soluții s-a tot produs, pe un interval mult mai lung decât ar fi fost posibil în condiții normale. Practic, Tribunalul Timiș trebuie să decidă, conform planului de reorganizare depus de club, dacă se va continua incsolvența, sau se va declara falimentul. Se procedează cu declararea falimentului atunci când societatea, în acest caz clubul, nu poate dovedi că își poate achita din datorii.

ACS Poli se poate prevala doar de faptul că recent, a încasat o sumă din transferul lui Denis Haruț de la FC Botoșani la FCSB, în contextul în care fotbalistul timișorean a terminat junioratul la clubul autorităților. Sportiv, clubul s-a salvat de la retrogradarea din Liga 3. Următorul termen pentru amânarea pronunțrăii este 3 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ