DISTRIBUIȚI

Penultima etapă din Liga 3  a venit cu succese pentru ACS Poli și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, dar și un egal obținut de Avântul Periam. De altfel, timișorenii au cel mai bun parcurs în ultimele cinci etape, în timp ce Dumbrăvița și Becicherec au în continuare o viață foarte grea.

ACS Poli are cinci victorii consecutive, un parcurs excelent pentru elevii lui Silviu Bălace. După succesele cu Fortuna, Pecica, Ezeriș și Dumbrăvița, a urmat o nouă victorie cu Gloria Lunca Teuz Cermei, la scorul de 2-1. Luca Bodri a deschis scorul pentru arădeni în minutul 32, dar apoi, Claudiu Matiș a egalat din penalty în minutul 37, și tot el a înscris golul victoriei în minutul 89. Poli e pe locul 3 în seria 8, cu 16 puncte, și pare să se descurce bine sportiv, după ani de dezastru economic.

De un succes a avut parte și Ghiroda, la Dumbrăvița, la scorul de 1-0, prin golul marcat de Samuel Costea în minutul 15. Cu acest rezultat, trupa ghirozeană a urcat pe locul 4, cu 15 puncte. Dumbrăvița, cu 13 puncte, rămâne pe locul 5. Periamul a remizat acasă la scorul de 1-1 cu Progresul Ezeriș. Cărășenii au marcat prin Sergiu Rimovecz, în minutul 15, dar gazdele au egalat în prelungiri, prin Rareș Blaga. Cu 7 puncte, Periamul ocupă locul 7.

Fortuna Becicherecu Mic, unde joacă generația de 2003 a juniorilor de la ASU Poli, a pierdut din nou, de data aceasta, în deplasare la Sânnicolau Mic. Șoimii Lipova au câștigat cu 7-0, iar Fortuna rămâne cu 1 singur puncte, pe ultimul loc în serie.

LĂSAȚI UN MESAJ