DISTRIBUIȚI

Etapa a VII-a din Liga 3  a adus două derby-uri județene în care au fost implicate patru din cele cinci formații timișene din acest eșalon. ACS Poli și Avântul Periam sunt formațiile care au înregistrat victorii.

Poli a obținut un nou rezultat bun, care confirmă seria din ultimele etape a alb-violeților. Timișorenii au câștigat cu 1-0 la Dumbrăvița, formație care nu se mai regăsește în ultimele runde. Unicul gol a fost marcat în minutul 59, de Claudiu Matiș, iar polișitii au ajuns pe locul 4, cu 13 puncte. Tot atâtea are și Dumbrăvița, care momentan are un golaveraj superior. Tot învingătoare a fost și Periamul, cu 2-0, la Becicherec. Dragan Paulevici și Gabriel Gavruță au marcat în minutele 74, respectiv 82. Periamul e pe locul 7 în seria, iar Fortuna e ultima clasată.

Ghiroda a pierdut drastic acasă, cu 6-2 cu Progresul Pecica. Cosmin Mancaș a deschis scorul în minutul 13, din penalty, după care arădenii au marcat prin Capătă, în minutul 33, Rădulescu, minutul 50, air Capătă, în minutul 55 și Mateucă, în minutul 62. Saizu a redus diferența în minutul 76, dar Pecica a mai înscris prin Buzian, în minutele 87 și 90. Cu acest rezultat, Ghiroda a căzut pe locul 6.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ