DISTRIBUIȚI

ACS Poli e aproape să-și dea obștescul sfârșit. Clubul a anunțat că nu se va prezenta în prima etapă de Liga 3 și are toate șansele să ajungă la excluderea din campionat, la nouă ani de la mutarea echipei de la Recaș la Timișoara.

În prima etapă, ACS Poli ar avea meci sâmbătă la Pobeda Star Bîșnov, adică al Dudeștii Vechi. Azi dimineață, se publicase brigada de arbitri, dar ulterior, adversarii au fost anunțați că formația timișoreană nu se prezintă la meci. ”Am primi o hârtie de la FRF că meciul este anulat. ACS Poli a trimis o hârtie cum că nu se pot prezenta la aecst meci”, ne-a declarat Ioan Kalapiș, președintele celor de la Star Bîșnov.  Runda viitoare, ACS Poli ar avea meci acasă cu Frontiera Curtici. E foarte probabil că nici la acel emci să nu se prezintă nimeni, ceea ce regulamentar, duce la excluderea alb-violeților.

De altfel, echipa nu mai mai are jucători legitimați. Din cauza că a lăsat jucători străini din sezonul de Liga 2 neplătiți, ACS Poli are interdicție la transferuri. Iar dintre jucătorii strânși la partida de Cupa României cu Deva de la început de august, toți au alte echipe, unde au ajuns prin transfer sau împrumut. Au venit la acel meci mai mult pentru administratorul special Petrea Mușat, deoarece neprezentarea în Cupa României ducea automat la excludere, iar instanța putea invoca forțarea falimentului.

ACS Poli e de trei ani în faza de observare a insolvenței. Urmează să se declare falimentul sau să se aprobe planul de reorganizare, la 30 septembrie. Cel mai probabil, urmează falimentul. De remarcat căe chipa i-a ”supraviețuit” cu un an creatorul său, primarului Nicolae Robu, învins la alegeri acum un an.

LĂSAȚI UN MESAJ