DISTRIBUIȚI

Dacă până acum, timișorenii trebuiau să își ducă singuri electrocasnicele stricate la cele patru puncte de colectare RETIM din oraș, toamna aceasta, mașina de debarasare vine gratuit la ei. Autoritățile timișorene au reușit un acord cu o firmă, iar solicitanții vor participa și la o tombolă.

De joi, 14 octombrie, Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, se dă drumul la colectare. Asociația CASUS se va ocupa de colectare electrocasnicelor de care nu mai aveți nevoie , care are dreptul de folosință al mărcii ECOARENA, începe să colecteze. Dacă vreți să scăpați de un televizor sau un frigider mai vechi nu trebuie decât să dați un telefon  de luni până vineri,  numărul de telefon 0751.302.120 sau 0800.444.800 (serviciu gratuit) între orele 9-17. Totul se va face până la data de 24 noiembrie.

Asociația CASUS se va ocupa va ocupa de colectare gratuită a deșeurilor DEEE, pe care el va duce la fabricile de reciclare acreditate la standarde europene. Cei care vor cere să fie scăpați de electrocasnicele vechi vor participa automat la o tombolă la data de 24 noiembrie, ora 12, care va fi online pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ECOarena-100968504709125. Iată premiile:

10 bucăți fier de călcat;

10 bucăți blender de bucătărie;

5 bucăți uscător păr;

2 bucăți mașini de găurit;

2 bucăți polizor unghiular;

1 bucată aspirator cu sac.

LĂSAȚI UN MESAJ