Cei de la Artă în comunitate dau startul la o colectare inedită de obiecte care se pierde, adesea, în gospodăriile oamenilor, fără a mai avea utilitate. Timișorenii care au lucruri de care se pot lipsi sunt invitați să anunțe.

Organziatorii caută în special scaune, măsuțe, bănci, cutii metalice, euro paleți sau alte obiecte care pot fi transformate în mobilier stradal, dar și alte obiecte ce pot deveni artă. Scopul este de a transforma obiectele în mobilier stradal, amplasat în fața Galerie Park de pe strada George Enescu, dar și pentru viitoare opere de artă. ”Ne dorim să creăm în fața Galeriei Park un spațiu de întâlnire prietenos, în care să ne putem așeza pe scaune sau băncuțe la un pahar de vorbă și un schimb de idei creative. Va fi un spațiu artistic, deschis tuturor, creat în mod ecologic, prin recuperarea și reutilizarea unor materiale vechi”, declară organizatorii.

Obiectele vor fi recondiționate cu partenerii de la Nava2C. Colectarea se va face în ianuarie. Timișorenii care consideră că au asemenea obiecte și doresc să le ofee proeictului sunt rugați să fotografieze ce au și să trimită la adresa de email artaincomunitate@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ