DISTRIBUIȚI

Fritz și-a făcut un obicei din a se lamenta cât de ziua de lung că instituția pe care o conduce duce lipsă de bani. Asta nu împiedică primăria să arunce cu bani pentru tot felul de servicii de consultanță, și cu sume deloc de neglijat.

După ce Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii în 2023, centrul orașului va intra într-un binevenit șantier, pentru schimbarea pavajului, dar și a rețelei de țevi, una foarte învechită în Piața Victoriei. Investiția era planificată de pe vremea lui Robu, iar Fritz intenționează să organizeze un la fel de binevenit concurs internațional de soluții arhitecturale. Ei bine, deși primăria are angajați, inclusiv arhitect-șef, instituția face licitația pentru consultanță, astfel încât o firmă să plătească pentru a pregăti acest concurs internațional de soluții.

Firma care va oferi prețioasele servicii de consultanță trebuie să pregătească regulamentul și calendarul, analizarea și evaluarea costurilor de proiectare, elaborarea temei de concurs, asigurarea promovării naționale și internaționale a concursului, realizarea și gestionarea site-ului oficial al concursului, sprijinirea cu asistența tehnică a concurenților, organizarea și funcționarea secretariatului de concurs, asigurarea tuturor costurilor legate de jurizarea concursului.

Licitația pentru consultanță a fost deschisă astăzi. Valoarea estimată a serviciilor de consultanță este de 267.666 lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ