DISTRIBUIȚI

Alertă astăzi la Casa Austria. Personalul de la clinica ce aparține de Spitalul Județean Timișoara a sunat la 112, de teama unei tragedii, după ce s-a simțit miros de ars. Chiar și un senzor al sistemului de alarmă s-a activat, dar nu s-au găsit, până la această oră, nereguli.

La ora 11:18, s-a sunat la 112, pentru a anunțat un miros de plastic ars, fără degajări de fum, la Casa Austria, mai precis, de la Secția de Arși. Din informațiile primite de la directorul spitalului, Raul Pătrașcu, sunt că s-a activat și un senzor din instalația de alarmă. ISU a trimis de urgență 28 de pompieri, patru autospeciale de stingere, două autoscări de lucru la înălțime, un echipaj SMURD Tip B, o autospecială de transport personal și victime, plus un echipaj CBRN.

S-a dovedit a fi o alarmă falsă, căci în urma recunoașterii la fața locului, nu s-a confirmat nici măcar mirosul. Măsurătorilor echipajului CBRN nu au identificat depășiri ale valorilor normale. Și la această oră se mai fac verificări pentru a se afla totuși despre ce a fost vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ