DISTRIBUIȚI

Organizația municipală a PSD și-a ales noua structură de conducere vineri, după ce anul trecut a fost os trcutură numită. Mihai Ritivoiu a fost ales după ce a candidat singur pentru funcția de conducerea social-democraților timișoreni. La fel, nici pentru celelalte funcții, nu a fost nici cea mai mică dispută, iar laitmotivul a fost câștigarea funcțieid e primar al Timișoarei în 2024. 

Invitat la congresul alegerilor municipale ale PSD Timișoara a fost și Sorin Grindeanu, care nu s-a ferit să spună că PSD trebuie să își dorească să aibă primarul Timișoarei în 2024. ”Ce nu te omoară, te face mai puternic. Și eșecul, să știți! – și vă spune pe proprie piele acest lucru- eșecul ne-a făcut să ne simțim mai puternici de fiecare dată. Să nu vă fie frică să stabiliți pentru 2024 câștigarea Primăriei Timișoara. Astăzi avem experiența și maturitatea să spunem cu voce tare că asta ne dorim! Albert Einstein spune că eșecul este succesul în progres. Să spunem și noi atunci, domnule Ritivoiu: Câștigarea Primăriei Timișoara de către noi, de astăzi, este în progres”, a spus Grindeanu, în aplauzele audienței.

Mihai Ritivoiu a condus organizația municipală numit, și după schimbările de anul trecut, în urma eșecului de la alegeri. După ce a fost ales, în unanimitate, Ritivoiu a parafrazat un slogan politic care a făcut istorie în România, „Încearcă și cu o femeie!”. ”A venit momentul, după 30 de ani de guvernare falimentară în Timișoara, în momentul în care orașul este în criză și riscă să intre în incapacitate de plată, să ne organizăm și să venim cu un proiect viabil, să mergem în fața timișorenilor și să le spunem: Încearcă și cu un psedist”, a spus Ritivoiu.

Iată și celelalte funcții pentru care s-a votat în unanimitate:

Gabriel Popovici – Prim-Vicepreședinte

Ioan Ardeal Ieremia – Vicepreședinte

Alin Lăpădatu – Vicepreședinte

Octavian Mazilu – Vicepreședinte

Ioan Moldovan – Vicepreședinte

Radu Țoancă – Vicepreședinte

Dan Idolu – Vicepreședinte

Luminița Țundrea – Vicepreședinte

Simona Bejan – Secretar Eecutiv

Stana Cîrniceanu – Membru

Gheorghe Deaconescu – Membru

Răzvan Găină – Membru

Cristian Heredea – Membru

Sorin Ionescu – Memmbru

Puiu Jurescu – Membru

Nicolae Piluț – Membru

Petre Străin – Membru

Abel Tucu – Membru

 

LĂSAȚI UN MESAJ