DISTRIBUIȚI

Controalele făcute de forțele MAi săptămânal în Timișoara tot scot la iveală migranți care nu ar avea motive să fie în Timișoara. Săptămâna aceasta, s-au găsit până astăzi 98 de transfugi, majoritatea cu cazare în alte orașe. 

Migranții au fost găsiți în mai multe locații din Timișoara. Cei 98 depistați în acest sfârșit de săptămână provin din Afganistan, Pakistan, Iran și Bangladesh, și aveau vârstele cuprinse între 19 și 42 de ani. Majoritatea aveau documente temproare de solicitare de azil, dar nu în centrele din Timișoara. La finalizarea verificărilor, migranții vor fi duși înapoi Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil  unde sunt înregistrați și cazați.

Verificările le-au făcut poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. Se acordă o atenție sporită mijloacelor de transport, pentru a găsi alți migranți care nu își justifică prezența în zonă.

Reamintim că săptămâna trecută, la astfel de verificări, s-au găsit 120 de migranți, ascunși în diverse locații.

foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ