DISTRIBUIȚI

Dan Alexa este noul manager general al ASU Politehnica. La prezentarea oficială, ”Chirurgul” a precizat că a venit alături de un sponsor, care este un prieten foarte bun de-al său, care va achita parte de salarii și taxe aferente pentru club. Publicația noastră a aflat despre cine este vorba și activitatea celui la care Alexa s-a referit cu termenul ”investitor”.

Din informațiile noastre, este vorba de Petrișor Oprean (în stânga imaginii). Conform paginii sale de Facebook, bărbatul s-a născut în 1974, a terminat Liceul Mecanic din Caransebeș și a studiat apoi Dreptul, la Universitatea de Vest din Timișoara. Bărbatul este originar din Caransebeș și în prezent locuiește la București, exact așa cum a vorbit Alexa despre el. Sursele noastre din județul Caraș-Severin spun că Oprea este ”foarte de treabă, un băiat super”, așadar, îl descriu în termeni laudativi. Iar dacă viața l-a purtat la București, afacerile au rămas i-au rămas în Banatul montan.

Petrișor Oprean este patronul pizzeriei Roberto din Caransebeș, fapt care este și menționat pe pagina sa de Facebook. Informațiile noastre sunt că ar mai deține și o pensiune pe Muntele Mic. Anterior, prietenul lui Alexa ar fi deținut și ștrandul din Caransebeș, fapt care nu mai este de actualitate, locația fiind acum a primăriei. Afaceristul are familie și inclusiv un băiat, care joacă fotbal la nivel de juniori în București. Informațiile sunt că și la clubul unde e legitimat fiul său, Oprean ar da o sumă de bani, ca sponsorizare. Din fotografiile postate pe Facebook, se vede că Oprean merge des la meciuri, inclusiv ale naționalei României de fotbal sau la partide de handbal, unde îl însoțește și fiul său.

Singura întrebare legitimă, pe care și-au pus-o și persoanele cu care am stat de vorbă, este dacă Oprean are suficienți bani pentru a achita bugetul salarial al ASU Poli. Prietenul lui Alexa nu este tocmai o persoană de clasă medie din România, dar nici vreun miliardar. Chiar dacă la ASU Poli nu dă salarii mari, cu siguranță, la final de lună, suma cu taxe și salarii nu are cum să fie sub 10.000 de euro. Dacă Oprean e realmente singurul sponsor, rămâne de văzut. Cert e că Alexa a spus că prietenul său se va prezenta când va dori să fie cunoscut.

foto: facebook.com/petrisor.oprean (pagină personală)

 

LĂSAȚI UN MESAJ