Poliția Locală a făcut joi un control amplu în zona Pieței Iosefin. De asemenea, s-a mers și pe câteva linii de tramvai intens circulate, pe care mai apar probleme.

Verificările în Piața Iosefin s-au făcut joi, dimineața și după-masa. Cei din Compartimentului Poliția Piețelor împreună cu cei din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au verificat ce se vinde pe strada Iancu Văcărescu, dar și pe bulevardul Regele Carol I. Erau vizați cei care beau alcool în public și care vând diverse nimicuri, inclusiv telefoane susceptibile a proveni din furturi. S-au dat patru amenzi în cuantum de 40.750 de lei. Două au fost de 20.000 de lei, pentru vânzătorii de țigări netimbrate. De asemenea, s-a amendat un comerciant de produse uzate și un bărbat ce înjura. S-au confiscat telefoane vechi uzate, cuțite tip briceag, ceasuri, căști audio și mai multe pachete de țigări.

Polițiștii din cadrul Compartimentul Siguranță Transportului Urban au emrs după-amiaza în control. S-a mers pe linia tramvaiului 2, porțiuena de traseu între Dâmbovița și Piața Traian, dar și pe tramvaiele 1 și 8, între Dâmbovița și Gara de Nord, plus tramvaiul 7, între Maria și Bălescu. S-a verificat și circulația de pe troleibuzele 14 și 18, între Piața 700 și Gara de Nord, dar și malurile Begăi. După acest control bilanțul a fost de patru amenzi pentru consum de alcool în public și aruncarea de deșeuri. O persoană care cerșea a fost dusă la serviciile sociale și pe 18 mașini parcate aiurea în stațiile STPT s-a pus autocolant să vină la ediul Poliției Locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ