DISTRIBUIȚI

Timișenii s-au conformat greu regulilor din starea de urgență și duminica aceasta, când a curs cu sancțiuni. Oamenii au fost arși la buzunar pentru nerespectarea regulilor de autoizolare, dar și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse.

Duminică, Poliția și Poliția Locală au verificat 2307 de oameni, aflați în carantină sua autoizolare în Timiș, în 1376 de locații diferite. Patru persoane au fost prinse că nu respectau regulile, iar în total, s-au ales cu amenzi de 19.500 de lei. Și Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș a făcut verificări în acest sens, pentru 153 de persoane din 109 locații, dar nu au prins pe nimeni care nu respecta normele în vigoare, potrivit informării zilnice trimise de Prefectura Timiș.

Pentru nerespectarea regulilor de circulație, poliștii au dat 500 de amenzi, în valoare totală de 899.095 de lei. Jandarmii au penalizat și ei timișeni din același motiv, mai exact, au dat 30 de amenzi, în valoare de 14.100 de lei. Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara a dat și ea 80 de sancțiuni, în valoare de 38.150 de lei, tot pentru nerespectarea Ordonanței Militare 3.

LĂSAȚI UN MESAJ