Miercuri și joi, autoritățile au făcut controale ample pe liniile de transport în comun din Timișoara, căutând, în special hoți de buzunare. Deși orașul e plin de ei, ei bine, nu a fost prins niciunul!

Controalele le-au făcut polițiștii locali, alături de controlori STPT și SMTT. Scopul era prevenirea acționării hoților de buzunare în transportul în comun sau stații, dar și practicarea cerșetoriei, consumul de alcool în transportul public, aruncare de deșeuri sau vandalizarea. De asemenea, acțiuena avea menirea și de a determina oamenii să călătorească fără bilet, dar și de a combate oprirea și staționarea mașinilor în stațiile de transport public. Echipele s-au urcat în 36 de mijloace de transport în comun și au dat 11 amenzi, pentru lipsa curățeniei, gunoi, stații vandalizate,  cu scris sau geamuri sparte.

De la începutul lunii, polițiștii locali de la Birol Transport Urban și Patrulare Navală au dat, de la începutul lunii, 72 de amenzi pentru:  apelarea la mila publică, refuzul de legitimare, proferarea de injurii, scandaluri, călătorie frauduloasă, mizerie în mijloacele de transport, blocarea de către autovehicule a stațiilor STPT etc.

LĂSAȚI UN MESAJ