Una dintre cele mai îndoctrinate useriste și-a dat demisia din partid și Consiliul Local Timișoara. Ana Munteanu a renunțat astăzi la viața politică.

Din informațiile noastre, ea a anunțat acum trei săptămâni în partid că vrea să plece, dar a fost rugată să aștepte ședința de consiliu local de votare a bugetului, ca USR să nu aibă emoții că nu ar trece, deoarece procedurile administrative de aducere a unui nou consilier durează. De acum. USR tremură și mai serios pentru proeictele lui Fritz. ”Am intrat în politică venind din societatea civilă și cum sângele apă nu se face – după acești ani îmi este extrem de clar că puterea mea de muncă e mult mai utilă înapoi în comunitate, la firul ierbii. Aveam în plan să-mi finalizez mandatul de consilier local și abia apoi să mă retrag cu totul din politică. Dar, din motive profesionale, astăzi am decis să mă retrag din partidul din care făceam parte și implicit din funcția publică deținută”, este mesajul cu explicații de complezență al actriței.

Reamintim, Ana Munteanu în campania electorală precedentă făcea pe ziarista la site-ul infortimișoara, și venea la conferințele lui Nicolae Robu. Acolo întreba despre un proiect tot al ei, pe sistemul ”eu centrez, eu dau cu capul”, despre problema accesibilizării străzilor și trotuarelor pentru cei în fotoliu rulant. Plângea chiar cu lacrimi de crocodil când restul ziariștilor i-au astra atenția că perturba conferința în interes politic. Cam așa face și acum. ”Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne străduim să facem bine acolo unde ne găsim locul.Ramân cu gândul și sufletul alături de toți oamenii buni care aleg să facă politică și să lupte din administrație, cu tenacitate și motivație, pentru cetățeni. Am încheiat un capitol. Merg mai departe cu toate motoarele pornite și cu toate forțele de care proiectele în care sunt implicată acum au mare nevoie în această perioadă”, mai spune ea.

Desigur, nu putem să nu menționăm că a ”descins” abuziv cu jandarmii la hotelul lui Da Dinu pentru a arăta că în pandemie nu se respectau regulile. Ana Munteanu a fost și consiliera personală a lui Cristian Moș la CJT, cu care nu are o problemă să se afișeze în public. Dar nu administrativ, căci a demisionat de acolo în urmă cu ceva vreme, și nici politic. Per ansamblu, demisia ei ne arată degringolada din USR Timiș, partid ce pare tot mai mult pe tobogan.

LĂSAȚI UN MESAJ