Primăria Timișoara organizează la începutul lunii viitoare zilele orașului. Pe scena amplasată în Piața Victoriei vor urca nume cunoscute ale muzicii ușoare.

Sâmbătă, 1 august, de la ora 20:00, vor cânta Alina Eremia, Deepcentral, Antonia, 3rei Sud Est. Duminică, 2 august, de la aceeași oră, timișorenii sunt așteptați la concertul de lansare al Orchestrei de tineret a municipiului Timişoara. Vor mai fi concerte susținute de trupele The Weekend Band şi Love Hunters. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Zilele Timișoarei continuă, luni, 3 august de la ora 09:00, în Parcul Central, unde, pe Aleea Personalităților vor fi dezvelite busturile lui Pius Brînzeu şi al lui Anghel Dumbrăveanu. De la ora 11:00 va avea loc întrunirea în şedinţă festivă a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, la Sala Mare a Senatului Universităţii Politehnica Timişoara. Seara, iubitorii de jazz sunt invitaţi la Festivalul Blues pentru Timişoara, de la ora 19:00, în Piaţa Victoriei.

Ziua Timișoarei marchează momentul intrării trupelor româneşti în Timişoara, la 3 august 1919, şi instaurarea administraţiei româneşti.
(sursa: RADOR)

LĂSAȚI UN MESAJ