DISTRIBUIȚI

La început de iunie, când România începe să se relaxeze și în ceea ce privește spectacolele, primarul Timișoarei a făcut un anunț care cu siguranță va întrista melomanii. În acest an nu vom mai avea celebrul festival JazzTM, din cauza pandemiei de coronavirus.

Edilul spune că totul se amână pentru anul viitor, când deja o parte dintre artiștii anunțați pentru această vară au confirmat ă vor fi prezenți. ”Am discutat cu toți cei implicați. Am ajuns la concluzia că nu mai e nicio șansă să organizăm JazzTM în 2021 și prin urmare, ediția care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, a VIII-a, va avea loc în 2021. După discuțiile care au fost purtate cu artiști importanți ți impresarii lor, s-a ajuns la perioada 2-4 iulie 2021, când multe nume mari au confirmat prezența, așa cum o aveau în 2020. Deci, festivalul JazzTM ediția a VIII-a va avea loc în 204 iulie 2021, cu o prezență foarte consistentă”, a anunțat Nicolae Robu.

Festivalul JazzTM este al doilea mare eveniment din acest an organizat de primăria timișoreană care nu mai are loc, după Timfloralis. De asemenea, firește, nici Târgu. de Paște nu a mai avut loc. De la 1 iunie, Guvernul permite organizarea de spectacole în aer liber cu maximum 500 de participanți, cu respectarea distanței sociale.

Sâmbătă, în Timișoara va fi un concert cargo organizat de autorități în Piața Libertății. robu spune că urmează să se anunțe detaliile organizatorice cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ