Cupped Hands Under Shower

Colterm va lăsa abonații din patru zone diferite miercuri fără apă caldă. Motivele sunt diverse: avarii, lucrări la gaz sau întreruperi de curent.

E din nou avarie la rețeaua primară, așa că pentru reparație se oprește apa caldă între orele 8-18 la Punctul Termic. Vor fi afectate 23 de branșamente de pe străzile: 16 Decembrie 1989,  Brașov, Gen. H. Berthelot, Gh. Doja, Plevna, Remus, T. Vladimirescu. La Centrala Termică Dragalina se va opri apa caldă  pentru că furnizorul de gaz va face lucrări la rampa de alimentare. Între orele 12-14 vor fi afectate 26 de branșamente de pe străzile: bv. Republicii (parțial), bv. Gen. Dragalina și Splaiul N. Titulescu.

În alte două zone, E-Distribuție Banat va lucra la rețeaua primară . În Soarelui, se va opri apa caldă și cea rece-hidrofor, la Punctul Termic 93. Între orele 9-17 vor fi afectate 28 de pe branșamente de pe străzile: Cristalului, Arenei, Martir A. Istvan, Sirius, Uranus . ?Din același motiv, se va opri furnizarea la Puncul Termic 15, ăntre orele 11-19 la șapte branșamente de pe străzile: C. Sălceanu, Ofcea, Pestalozzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ