Aquatim va opri apa în Timișoara, dar și în alte localități, la început de săptămână. Motivele sunt legate de lucrări la conducte și de spălarea rețelei de distribuție.

În Timișoara se va lucra din nou  la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu, pentru o conectare de conducte (foto). Apa se va opri între orele 8-18  pe Bulevardul Take Ionescu între străzile Aurel Popovici și Popa Șapcă, Martin Luther, Popa Șapcă, Piața Ionel I.C. Brătianu, Piața Țepeș Vodă și la restaurantul Curtea Berarilor. O altî conectare de conducte se va face pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Între 8-17 se oprește apa pe această stradă, pe porțiunea dintre străzile Ciocârliei și Tazlău.

Și în Giroc se va lucra la o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanului. Apa se va opri între orele 9-16 pe străzile Neptun, Ecoului, Visului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Cometei, Arțarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Gării, Satelitului, Aștrilor, Cupidon, Gândului și Speranței.

Pentru spălarea rețelei de distribuție, de luni până miercuri inclusiv, se va opri apa între orele 9-15. La Sacoșu Turcesc vor fi de asemenea spălări, iar de luni până miercuri, între orele 8-14, presiunea apei va fi scăzută.

La reluarea alimentației, apa poate fi tulbure. Așteptați limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice și stocați-vă necesarul de apă rece pentru orele de întrerupere.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ