DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică anunță că are astăzi sub supraveghere ouă focare active de coronavirus. Sunt trei focare noi, la două spitale din Timișoara.

La Spitalul Județean au fost identificate două focare, la Secția de Neurologie I și Neurologie II, cu 3 și, respectiv, 5 cazuri. Infectările au fost identificate atât la pacienți, cât și la cadrele medicale. De asemenea, un alt focar a apărut la spitalul privat Oncohelp, cu 9 cazuri de infectare, două la pacienți și alte șapte în rândul angajaților. Niciunul dintre aceste cazuri nu este grav. De asemenea, față de eiri, în focarul de la Liceul Lenau au fost identificate patru cazuri noi, iar îtnre copiii care au fost la tabăra de schi de la Kopaonik, șase cazuri.

Iată focarele: Școala Gimnazială nr. 30 – 38 de cazuri; Colegiul Național C.D. Loga – 20 de cazuri; Liceul Teoretic Nikolaus Lenau – 20 de cazuri; Tabară de schi – 20 de cazuri; Spitalul Clinic de Urgență Louis Țurcanu – 12 cazuri; Liceul Teologic Baptist – 10 cazuri; Spitalul Oncohelp – 9 cazuri; Secția Neurologie I a Spitalului Județean – 3 cazuri; Secția Neurologie II a Spitalului Județean – 5 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ