Luna aceasta, compania de apă-canal Aquatim a preluat și serviciile din comuna Giroc, inclusiv satul Chișoda. De luni, va exista și un birou în localitate, mai ales că nu toți locuitorii au semnat noile contracte și trebuie să o facă.

Biroul va fi deschis de luni, 21 noiembrie în locația fosutlui Birou de Contracte al firmei Grioceana, a primăriei locale, adică pe strada Semenic nr. 54. Din 5740 de lclienți din Giroc și Chișoda, 3100 au smenat repețiile la vizita echipelor Aquatim. 2150 dintre ei semnate contracte efective. Cei ce nu au fost găsiți acasă cu fos tnotificați. Ei au două variante. Să se prezinte la biroul din comună, său să meargă la sediul din Timișoara, de pe strada Enric Baader nr 11, la parter, unde programul e de luni până vineri, între orele 8-15.

De la începutul lunii noiembrie, 12 echipe Aquatim au mers pe tern în Giroc, de luni până sâmbătă, pentru a le aduce cetățenilor noile contracte. Din punct de vedere al logicii, în comună sunt mari dileme de ce s-a predat serviciul, decizie luată de fostul primar decedat Ionel Toma. Desigur, luând în considerare și problemele companiei Giroceana, care asigură și servicii de transport pe ruta dintre Giroc și Timișoara, dar și Chișoda și Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ