Comuna Giroc era una dintre puținele unități administrativ-teritoriale din Timiș care nu avea servicii de apă-canal asigurate de Aquatim. Operatorul va prelua și comuna din sudul Timișoarei, unde au fost probleme foarte mari cu societatea Giroceana, care asigura aceste servicii locuitorilor.

Aquaitm va prelua gestiunea în Giroc de la 1 noiembrie. În următoarea eprioadă, compania va trimite reprezentanți în comună, pentru a încheia contracte și pentru a verifica situația tehnică din teren. ”Delegarea gestiunii infrastructurii de apă şi canalizare către un operator cu o capacitate recunoscută de prestare a serviciilor este în avantajul girocenilor. Practic, și până acum, apa livrată în comună a provenit din Timișoara, iar canalizarea se deversează tot în stația de epurare a orașului”, spune directorul Ilie Vlaicu.

Aquatim roagă locuitorii din Giroc și Chișoda să răspundă solicitărilor angajaților, pentru a prelua gestiunea de la Giroceana. Mai multe informații se găsesc pe site-ul www.aquatim.ro, precum și un Call-Center la numărul de telefon 0356 914, de luni până vineri, în intervalul 7:30-19:00.  Cu Giroc, Aquatim va ajunge la 82 de UAT-uri în care asigură servicii de apă-canal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ