DISTRIBUIȚI

Societatea de apă-canal Aquatim a fost vizitată miercuri de o delegație a Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene. A fost prezent și secretarul de stat Vasile-Cristian Roman.

Firește, principalul subiect al discuției este ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020„, derulat pe fonduri europene, prin care se modernizează infrastructura de apă-canal din localitățile în care lucrează Aquatim. S-a discutat despre problemele de impleimenatera contractelor, precum garanțiile de bună execuție, obținerea avizelor, lipsa resursei umane, procedurile de achiziții publice. S-a discutat despre soluțiile la problemele ce pot apărea într-un astfel de proiect, dar și despre cum să se evite riscurile ce pto duce la corecții financiare nedorite.

Vasile-Cristian Roman a punctat că e dispus să se implice mai activ în relația cu operatorii de apă-canal din țară, dar și să colaboreze cu Asociația Română a Apei pentru soluții în vedere acesării fondurilor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ