DISTRIBUIȚI

Iubitorii blues-ului și nu numai pot să se delecteze joia aceasta la concertul susținut de AQ Weinberger. Artistul originar din Oradea va cânta pe terasa La Căpițe, la evenimentul El Gringo Jovial.

AQ Weinberger revine după trei ani la Timișoara, iar evenimentul care va începe joi, 19, august, la ora 20, va fi mai mult decât un concert. Timișorenii sunt invitați la un spectacol multimedia. Se vor intona pe malurile Begăi acorduri de blues, muzică electronică, cu piese din repertoriul internațional, îmbinate cu repertoriul propriu a lui AQ Weinberger. Evenimentul va fi cu număr limitat de participanți, cu respectarea normelor în vigoare și distanțare fizică. Un bilet online sau luat la locație costă 50 de lei, iar în ziua cocnertului costă 65 de lei.

Bilete se găsesc pe iabilet.ro, entertix.ro, myticket.ro sau la Magazinele Flanco,
Librăriile Carturești, Hypermarketurile Carrefour, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pentru rezervare de locuri se poate suna la 0722692111,

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ