În luna ianuarie, viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără și-a ”recapitulat” (ne)realizările și a servit povești lacrimogene cu Baza Sportivă de Tip 1 ce se ridică în spatele ștrandului Heaven. El a spus că lucrările nu sunt gata, dar clădirea principală a vestiarelor este gata.

Ei bine, se vede din fotografie ce înseamnă ”gata” în accepțiunea viceprimarului liberal, o clădire care nici măcar nu are geamuri, dar mai finisaje interioare și utilități trase. Pe lângă stadiul imobilului, acum, în martie (Tabără și-a recapitulat proiectele cu care se laudă în 12 ianuarie), nu este rulat nici covorul pentru terenul sintetic de fotbal și nici nu e făcută tribuna sau parcarea. Practic, gata e doar instalația de nocturnă, care are stâlpii montați.

 

Obiectivul de pe strada Costică Rădulescu ar urma să deservească, în principal, sportul de masă. Pe lângă terenul de fotbal, va exista și unul de tartan, multisport, pentru baschet sau handbal. Baza este încercuită cu gard și semnalizată ca fiind păzită de o firmă de intervenții. În condițiile în care baza e abandonată, nu se știe când va fi gata.

Rămâne de văzut și dacă se va rezilia contractul, căci bazele le ridică Compania Națională de Investiții. Dar politicienii locali, precum Cosmin Tabără, tot se pot lăuda că deblochează proiecte blocate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ