Cinefilii au fost nevoiți să vadă filme acasă aproape jumătate de an, în cel mai fericit caz, la proiecții în aer liber. Cinematografele au început să se redeschidă, iar Cinema City anunță că de vineri, 11 septembrie, redeschide toate locațiile din țară, deci, și cele din Iulius Town și Shopping City.

Săptămânile viitoare, la cele două cinematografe de la mall-urile din oraș vor rula mai multe producții în premieră, precum TENET, After We Collided, The New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, BOND No Time to Die, Soul sau DUNE. Cinema City a pus deja în vânzare biletele pentru prima săptămână pentru After We Colided, TENET, Bloodshot, Bad Boys for life, The Invisible Man, Sonic the Hedgehog, Dollitle, dar și filmul românesc Urma, primul film regizat de Dorian Boguță, cu faimoasa Mădălina Ghenea în rolul principal.

Din 18 septembrie, pe ecranele din marile centre comerciale Vor rula The New mutants, Military Wives, iar din 25 septembrie, puteți vedea și Mulan, îndrăgita poveste Disney și The War with Grandpa. Pentru octombrie, se anunță și alte filme interesante, precum Wonder Woman 1984 și Death on the Nile.

LĂSAȚI UN MESAJ