DISTRIBUIȚI

ASU Poli nu a putut să se impună pe terenul lui U Craiova 1948, unde a pierdut cu 1-0, după un meci destul de plicitisitor. Nici oltenii nu au jucat grozav, ba au și irosit un penalty, dar Baeten a dat un gol de toate frumusețea, care a dus formația din Bănie momentan pe primul loc.

Dacă la Călărați, Po,i a făcut un meci deschis, de data aceasta a fost cu totul altceva. Timișorenii au avut o singură ocazie în prima repriză, în minutul 28, câdn Mera a reluat cu capul peste buturi periculos. Oltenii nu au avut mari șanse, cu excepția unui moment în care nici Gîț nu a prins spațiul porții la final de repriză. În repriza a doua, trupa gazdă, care l-a avut și ea pe antrenorul Eugen Trică suspendat, a reușit să înceapă să-și impună ritmul.

Valentin Munteanu a tras în minutul 54 puțin peste poarta lui Hindrich. Peste patru minute, s-a dat penalty, după ce Mera a făcut un henț în careu. Munteanu a bătut d ela puncutl cu var, dara tras în bara laterală. Până la urmă, în minutul 70, Baeten i-a luat mingea lui Cioinac și a tras superb, la vinclu. Poli a avut și ea două ocazii mari pe final. După ce Radunovic a avut o reluare cu capul puțin peste buturi, în prelungiri, tot Mera a lutat periculos, dar portarul oltenilor a apărat.

U Craiova 1948: M. Enache – Gîț, Gugu, Paramatti ( D. Ispas 77’), Huyghebaert – C. Cristea, Dr. Albu (cpt.) – Stoenac (Val. Munteanu 46′), Baeten, Rob. Răducanu (Ad. Voicu 46′) – Compagno ( Andr. Ciolacu 67’)

ASU Poli Timișoara:  Hindrich – D. Radu, Mera (cpt.), Scutaru, Sg. Popovici – Codrea, Cioinac (Ignea  82’) – Al. Munteanu (Radunovic 77’), R. Rus (Plazonja 61′), P. Ivanovici (A. Manea 77’) – Axente ( Casado 82’)

Joi de la 16,30, Poli va juca acasă cu Rapid București. 

LĂSAȚI UN MESAJ